Ilić: Na delu uništavanje fudbala u Vranju

Lokalni sport - Subota 18.05.2013 - 10:06

Nikola Ilić, dvadesetšestogodišnji trener petlića Dinamo iz Vranja, dao je neopzivu ostavku na tu funciju i otišao iz kluba.

Ilić Ilić

Završio je fakultet za fizičku kuturu, prošao kao fudabler sve selekcije FK Dinamo, a jedno vreme bio prvotimavc Morave iz Hana.

Rano se odlučio za poziv fudablskog trenera i krenuo je iz početka, od “cicibana” i stigao do petlića koji se takmiče u ligi RIS.

Radio je tandemu sa Draganom Kostićem Ćuftom, a kasnije sa Jocom Ristićem. Sa Ristićem bili su izuzetno uspešan tandem koji je bio magnet za decu.

- Ostavku sam podneo teška srca zbog neodoslednosti i neodgovornog ponašanja tim menadžera Zvonka Đorđevića.

Njegove reči su bile, a ima za to svedoka, da onog trenutka kad nam plate ne budu isplaćene prvi odlazi iz kluba.

Nisam primio od marta platu koja je manja od minimalca,  a Đorđević nije podneo ostavku već nam na svakom sastanku prodaje maglu, a sve sa ciljem da ostane i dalje u klubu i prima platu koja sigurno nije mala – izjavio je za OK radio Ilić.

On je bio i zagovornik da se ne uvode članarine od 1.000 dinara za dečake rođene 2000 godine i mlađe, zbog teške finansijske situacije većine roditelja te dece.

- Svratio sam u sredu na stadion po svoje stvari i imao šta da vidim, 22 petlića u dve smene, prepodne i popodne.

To me je još više zabolelo, sa Ristićem smo imali 78 petlića. Za koga se igra fudbal, za one koji imaju da plate?!

Klubu je bitnije da uzmu 22 ili 25 hiljada, deca nisu bitna.

Tu nema sporta, ne mogu da verujem da niko iz gradske vlasti ne stopira odluku o visokim članarinama, jer će se u potpunosti uništiti omladinski fudbal u gradu – ističe Ilić.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: