Izborio mesto u selekciji RIS

Lokalni sport - Ponedeljak 06.01.2014 - 13:51

Filip Petrović, igra u petlićima Dinama iz Vranja, koje sačinjavaju dečaci rođeni 2002. godine i malđi, sa veliki uspehom na poziciji levog veznog napadača.

Filip Petrovic Filip Petrovic


Prema rečima trenera JOce Ristića odlikuje se sjajnom tehnikom i odličnim pregledom igre, dobar je paker i strelac, što ga izdvaja pod ostale dece u njegovom godištu.

-Poseduje sve predispozicije da se jednog dana razvije u modernog igrača, radi se o pracoj “pleju”, kreatoru igre, levonogom fudbaleru. Može da solidno odradi i defanzivne zadatke jer je odličan u duelu.

Rođen je da bude vođa tima jer se ne plaši da preuzme odgovornost u igri na sebe. Ostavio je odličan utisak na selekciji u Vranjskoj Banji, Surdulici, Vladičinom Hanu, Nišu, a najjači utisak ostavio je u Pirotu gde je odigrao najbolje moguće, prošao je selekciju RIS bez većih problema i biće pozvan na selekciji u Zaječaru na proleće, a najverovatnije i u školi fudbala u Pazovi, u letnjim mesecima.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: