Krstić otkrovenje jeseni

Lokalni sport - Nedelja 01.12.2013 - 10:54

Vranje - Aleksandar Krstić, ove jeseni blistao je na poziciji štopera u redovima BSK iz Bujanovca, člana Niške fudbalske zone.

Krstić Krstić

Po potrebi zna da dobro odigra i na poziciji zadnjeg veznog.

Prošao je sve mlađe selekcije Dinama, gde je bio kapiten i stigao do prvog tima, ali je letos otišao u BSK jer se na njega nije ozbiljno računalo.

U Dinamo je iz Leskovca stigao iskusan štoper Ilić, koji nije pokazao da je puno bolji od domaćih fudbalera na toj poziciji.

Zato i čudi što se klub odrekao svoje dece, štopera Aleksandra Krstića i Milana Tasića koji je otišao u Moravu iz Vladičinog Hana.

Kada je Krstić u pitanju, radi se o veoma intelegentnom igraču, sa urođenom intuicijom kod čitanja protivničkih akcija, gde često rešava situacije bez velikog napora i nepotrebnih duela.

Odličan je u skoku, vrlo korektan u predaji i tehnički vrlo dobar što mu omogućava da od njega kreću akcije.

Zbog izraženih kvaliteta, koji su došli do izražaja ove jeseni, trener Rade Aleksić tvrdi da je zahvalan igrač, predan timu, pozitivan za ekipu koji može da odigra na više pozicija u zadnjoj liniji i zato ga izuzetno ceni.

Krsttić definitivno slovi za perspektivanog igrača pred kojim stoji izvesna fudbalska budućnost.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: