Nišlije iz Vranja pevajući

Lokalni sport - Petak 11.10.2013 - 01:29

Kadeti Dinama iz Vranja izgubili su, u redovnom kolu Kadetske lige istočne Srbije grupa Sever, od vršnjaka iz ekipe Radničkog iz Niša sa 2:1,

Kadeti zajedno Kadeti zajedno

Puleni trenera Zorana Stanojkovića Pece došli su u vođstvo u 61. minutu preko Nikole Stošića, ali je slavlje kratko trajalo. U 69. minutu izjednačio je Branković.

Isti igrač doneo je pobedu gostima u 90. minutu, nakon jedne gužve u šesnaestercu Dinama.

Kadeti Dinama su imali svoje šanse, ali staro pravilo je kad se ne iskoriste stigne kazna.

Ipak, prema prikazanom, kadeti Radničkog koje predvodi njihov bivši igrač Dragan Radosvaljević Džaja, iako sa  desetoricom od 15. minuta, pokazali su zreliju i takmtičlki bolju igru i pokazali da us budućnost niškog “Reala sa Nišave”.

Pravu prvenstvenu takmičarsku utakmicu je pokvarilio isključenje trenera kadeta Dinama Stanojkovića, koga je u 85. minutu isključio glavni sudija Miroslav Dimitrijević iz Bujanovca, zbog vređanja pomoćnog sudije Dejana Stajića, kada je u jednoj situaciji podigao po mišljenju Stanojkovića nepostojeći ofsajd u trenutku kad su njegovi igrači mogli da opasno zaprete po gol Radničkog.

U zapisniku nakon utakmice, sudija Stajić je napisao da ga je Stanojković “vređao upotrebom pogrdnih i uvredljivih reči”.

“Nastavio je – napisao je Stajić – sa upotrebom pogrdnih i uvredljivih reči i po završetku uutakmice, čak i u prostoriji dok se sačinjavao zapisnik”.

Trener Zoran Stanojković, pak, smatra da ga je Stajić sve vreme provocirao i da je direktno svojim suđenjem uticao na ishod utakmice.

- Nije ovo prvi put da ovako sudi mlađim selekcijama našeg kluba. Imam ja
svedoke šta je sve meni rekao, pa videćemo ko je koga i koliko vređao.

On ne zaslužuje da sudi mlađim selekcijama Dinama – kaže Stanojković za OK Radio.

KADETI. FK DINAMO – FK RADNIČKI NIŠ 1:2 (0:0)

Strelci. 1:0 – N. Stošić u 51, 1.1 – branković u 67, 1:2 – Branković u 90. minutu.


Stadion Gradski, Gledalaca: 50, Sudija. Miroslav Dimitrijević (Bujanovac), Pomoćnici. Deajn Stajić, Dejan Dimitrijević (obojica Vranje). Žuti kartoni: Mitić /Dinamo), Crveni kartoni: Milenković (Radnički) u 15 minutu, trener Stanojković (Dinamo) u 85. minutu.

Dinamo: Dodić, Mitić, Stojanović, Ristić, Cvetković, Milenković, Arsić, Todorović, Stojiljković, Hristić, Stošić.
Igrali su još: Stamenković, Stajić.  

Radnički: Pešić, Spasojević, Pilip, Mladenović, Milenković, Mitrović, Anđelković, Ristić, Petković, Ivečić, Branković.

Igrali su još: Milošević, Stojanović.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: