Oni su obeležili 2013.: Dragana Sretenović

Lokalni sport - Nedelja 05.01.2014 - 01:33

Dragana Sretenović, osmanaestogodišnja kik bokserka KBK Vranje već drugu godinu, bez prave konkurencije, najbolja je sportiskinja u Vranju, u 2013. godini.

Sretenović Sretenović

Kruna njenog uspeha u protekloj godini je zlatna medalja i titula evropskog šampiona u disciplini ful kontakt, kategorija do 65 kg.

Dragana je u protekloj godini bila prvak Srbije u svojoj kategoriji, u seniorskoj i juniorskoj kategoriji, u dve discipline: ful kontakt i lou kik.

Takođe, bila je i prvak centralne Srbije.

Njen trener, Igor Mladenović tvdri da se radi o izuzetno posvećenoj sportiskinji koja će nastaviti da u kontinuitetu osvaja medalje za klub i reprezentaciju Srbije.

- Radi se izuzetno fizički i tehnički spremnoj takmičarki, koja je posvećena svakom terningu gde daje maksimum.

Odlikuje se brzinom, tehnikom i izuzetno dobrim udarcem nogom, takozvanim levim mavašijem – kaže Mladenović za OK Radio.

Sretenovićeva je odlična učenica 4. razreda Ekonomske škole u Vranju i velika joj je želja da nastavi školovanje na Kriminalističko-policijskoj akademiji u Beogradu.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: