Otišao i Žućko

Lokalni sport - Utorak 21.05.2013 - 08:59

Marko Jovanović Žućko (26), najmlađi profesionalni trener u Srbiji, odlučio je da se zahvali Zvonku Đorđeviću, tim menadžeru Dinama iz Vranja i napusti klub.

Jovanović sa kolegom Kežmanom Jovanović sa kolegom Kežmanom

Jovanović je do sada obavljao funkciju trenera pionira Dinama, a ostavku je dao i na funkciji pomoćnika treneru prvog tima Aleksandru Antiću.

Jovanović ne želi da komentariše svoju odluku, ali razlog je neprofesionalnost u klubu, nedoslednost i samovolja Đorđevića, kao i neisplaćene plate.

- Ništa se ne poštuje što smo se dogovorili. Tim menadžer Đorđević možda ima dobre namere želeći da uspostavi vrhunsku organizaciju u Dinamu, ali zaboravio je gde je došao, kao da živi van vremena.

Ovo je klub bez para, bez uslova za rad, Gradski stadion je ruglo, mentalitet ljudi je drugačiji.

Ne može platu da obezbedi trenerima, a priča nam bajke, i zato  sam odlučio da odem – kaže Jovanović.

Po njemu, Đorđević je izjavio da će naći dostojnu zamenu. Prema saznanjima, Jovanovića će zameniti Igor Stojković Krespo koji već godinama prima platu u Sportskom savezu kao trener mlađih kategorija.

Inače, Jovanović je šesti trener mlađih kategorija koji je otišao ovog proleća. Pre njega to su učinili Dragan Kostić Ćufta, Slobodan Zdravković Maki, Miško Veljković, Joca Ristić i Nikola Ilić.

U klubu trenutno radi Dragan Stojanović Firga, Zoran Stanojković Peca i Bratislav Čukić, koji je doveden kao sportski novinar i atletičar.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: