Pohod na medalje

Lokalni sport - Subota 26.04.2014 - 10:45

Vranje - Osmoro juniora KBK Vranje i KBK Junior boriće se za medalje na državnom juniorskom prvenstvu Srbije u disciplini K1 koje će se odžati u Vranju, 26. i 27. aprila.

Kik bokseri KBK Vranje i KBK  Junior Kik bokseri KBK Vranje i KBK Junior

Nakon zvaničnog otvaranja u Sportskoj hali, 26. aprila, u 19 sati biće održane polufinalne i deo finalnih borbi kao i dva profi meča.

U dva profi meča sastaće se: u kategoriji do 63,5 kg. Miloš Cvetković iz KBK Vranje i Ivan Dragomirov iz KBK 011 iz Beograda, a u kategoriji do 67 kg. Radomir Nedeljković iz KBK Vranje i Nikola Cimeša iz KBK Ronin iz Novog Sada.

U takmičarskom delu za juniore, iz dva vranjska kluba, KBK Vranje i KBK Junior, učestvovaće osmoro takmičara: Veljko Kitanović do 51 kg, Jovan Janković do 51 kg, Fazlija Redžepi do 57 kg, Milica Mirković do 48 kg, Ivana Davidović do 52 kg, Marijana Simonović do 56 kg, Slađana Trajković do 65 kg. i Dragana Sretenović do 65 kg.

U revijalnom programu za pionire boriće se Vranjanci,  Aleksandar Antić do 32 kg. i Marko Dimčić +47 kg.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: