Poraz u foto finišu

Lokalni sport - Ponedeljak 25.11.2013 - 00:48

Futsaleri Vranja izgubili su na svom terenu, u 6. kolu Prve futsal lige Srbije, od ekipe Kalče iz Niša sa 3:2 i defiunitivno najavali tešku borbu za opstanak.

Ilustracija Ilustracija

Iako debintanti u ligi, ekipa Klače je pokazala da nije naivan protivnik i s pravom nastavljaju tradicuju niškog futsala, jer su nasledsnici nekada poznate ekipe Koska.

Gosti su prvi došli u vođstvo golom Micića i sačuvali prednost je do kraja poluvremena.

U drugom poluvremenu, Vranjanci su preko Danijela  Stošića izjednačiili, ali je Ilić opet doneo prednost gostima, za vođstvo od 2:1.

Dva minuta pre završetka utakmice, golman Vranajnaca  Žikica Ristić je postigao gol za izjednačenje, ali su gosti u poslednjoj minuti, preko raspoloženog Ilića dali gol za veliko slavlje, pobedu i tri boda.

U narednom, 7. kolu, Vranjanci gostuju u Kragujevcu ekipi Ekonomca.

KMF Vranje je posle šest odigranih kola na pretopslednjem, 9. mestu na tabeli, sa jednom pobedom, jednim nerešenim rezultatom i četiri poraza, uz gol razliku 18:20.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: