Poraz za drugo mesto

Lokalni sport - Utorak 17.12.2013 - 11:00

Stonoteniseri Vranja neočekivano su poraženi, u poslednjem kolu Druge lige Jug, u Jagodini od istoimene ekipe, rezultatom 4:3 i prepustili nalov jesenjeg prvaka ekipi Jedinstva iz Užica.

STK Vranje STK Vranje

Vranjanci nisu nastupili kompletni u Jagodini i to ih je koštalo poraza. Izostala su dvojica stonotenisera, standardni igrači, zbog prehlade.

 

Ako ovakav poredak na tabeli bude i na kraju šampionata, Vranje i Jedinstvo će izboriti plasman za kvalifikacije za Prvu ligu.

 

Stonoteniseri Vranja su, inače, jedina ekipa koja je u prvom delu sezone savladala užičko Jedinstvo, jesenjeg prvaka. Na osam mečeva zabeležili su sedam pobeda i jedan poraz.

 

Očekuje se da na proleće opravdaju ulogu favorite, osvojre prvo mesto i u kvalifikacijama vrate se među prvoligaše.

 

Treba napomenti da su Vranjanci najmlađa ekipa u ligi, sastavljena od juniora koju predvodi igrač i trener Branislav Milenković.

 

Rezultati: Milenković - Vukmirović 3:1, Miličević - Jovanović 3:0, Stančić - Jović 0:3, Vukmirović - Mandić 3:0, Stančić - Milenković 0:3, Miličević - Jović 1:3, Vukmirović,Stančić - Milenković,Jović 3:0

 

Tabela: Jedinstvo 17, Vranje 16, Kragujevac Spin 15,  Jagodina 15, Hajduk Veljko 14, SFS Borac 14, Bane 14, Dubočica 11, Prva Petoletka 10, Borac 10.

 

Dušan Đorđević

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: