Promena kursa u ŽOK Vranje

Lokalni sport - Utorak 14.05.2013 - 09:33

Dva Dejana, Đorđević i Trajković, poznati odbojkaši treneri, preuzeće vođstvo ženskog odbojkaškog kluba Vranje.

Đorđević i Trajković Đorđević i Trajković

Oni u klub stižu iz OK Panda koji ima sve selekcije i koji se takmičio u Međuokružnoj ligi Leskovac. Poznati su, od ranije, kao treneri svih muških selekcija u OK Vranje.

Ono što je bitno, i po ocenama odbojkaških trenera pravi potez u ovim vremenima, je što su ŽOK Vranje i OK Panda uspostavili poslovno tehničku saradnju i što će koncentracija kvaliteta za seniorski tim biti na jednom mestu.

- Da bismo napravili koncentraciju kvaliteta u ženskoj odbojci u gradu, seli smo i dogovorili se da napravimo ugovor o poslovno tehničkoj saradnji između dva naša kluba.

To je pravi potez koji će doprineti usponu vranjske odbojke u budućim vremenima – izjavili su čelnici ŽOK Vranje i OK Panda.

U budućnosti, odbojkašice za koje se proceni da svojim kvalitetom prevazilaze mlađe kategorije, preći će u ŽOK Vranje.

Dušan Đedović, podpresednik ŽOK Vranje, za sajt SS Grada Vranja izjavio je da će ŽOK Vranje imati u pogonu, u prvom i drugom timu, po 20 odbojkašica, a da će se u OK Pandi kaliti i takmičiti najbolje juniorke, kadetkinje i pionirke. Radiće i škola odbojke pri OK Panda.

Upravni odbor ŽOK Vranje doneo je odluku da trenerski tandem Dejan Đorđević i Dejan Trajković ubuduće vode prvi i drugi tim.

Upravo je njihov dolazak na čelo ŽOK Vranje pravi potez i najveće pojačanje za klub, koji je nakon odlaska Zorana Ristića ostao bez trenera, pa je klub izvesno vreme vodio Bata Vučković, jedan od funcionera kluba.

Ovo je jedan od pozitivnih sportskih primera u gradu, kako se treba organizovati u uslovima prazne opštinske kase.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: