Radi se punom parom

Lokalni sport - Petak 31.01.2014 - 01:26

Mlađi petlici Dinama iz Vranja, koje treniraju Igor Stojković i Joca Ristić, rade pune parom u balonu “Prestiž”, od 1. decembra prošle godine.

petlici Dinama petlici Dinama

Treninzi su ponedeljom i petkom, dva puta nedeljno, a priliv novih članova je konstantan.

- Osnovna stvar kod ove dece je da se naviknu na timski rad, da se edukuju i socijalizuju kroz sport i to je prvi i primarni cilj u radu sa njima.

Takođe, radimo vežbe koordinacije, tehnike i igru kao i sa pionirima, ali kod ove dece rezultat treba da je u drugom planu. Takmice se kroz Mini maksi ligu.

Ono što raduje je da deca redovno treniraju u velikom broju čak i po hladnom vremenu. U trenažnom procesu su dečaci rođeni: 2003, 2004, 2005. i 2006 godine – kaže trener Ristić za OK Radio.

Za selekciju mladih petlića nastupaju: Vukota Stojković,   Veljko Mitić, Nikola Stojnev, Dušan Ristić, Nikola Stevanović, David Stanimrović, Vukašin Nacković, Vukašin Trajković, Jovan Đorđević, Nikola Arsić, Sava Đorđević, Dušan Stanković, Vukašin Milosavljević,  Vojisavljević, Đorđe Stajić, Stefan Novković, Luka Đokić,  Kristijan Šegović, Dragan Jordanović, Đorđe Stanojković, Luka Ćitić, Luka Živković, Milan Ristić, Nemanja  Stanković, Nemanja Džonov, Danijel Stošić, Vukan  Veličković i Jovan Cvetković.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: