Raša se okitio zlatom

Lokalni sport - Ponedeljak 03.03.2014 - 13:26

Vranje - Radomir Raša Nedeljković, vranjski kik bokser, osvojio je prvo mesto i zlatnu medalju na evropskom kupu “Serbia Open” koji je održan u Beogradu, 1. i 2. marta.

Raša Nedeljković, vranjski kik bokser Raša Nedeljković, vranjski kik bokser

Nedeljković je osvojio zlato u disciplini K1, u kategotriji do 67 kg. U polufinalu je savladao takmičara iz BiH prekidom borbe u 1. rundi, a u finalu savladao Gorana Aleksića takmičara iz Novog Sada, na poene, odlukom sudija 3:0.

Na kupu u Beogradu, Dragan Sretenović je osvojila 2. mesto i srebrnu medalju, u kategoriji do 65 kg. Ona je u polufinalu savladala takmičarku iz ekipe “Palmini Tigrovi” iz Jagodine, a u finalu izgubila od takmičarke Teodore Minić iz Beograda.

Pored Sretenovićeve, kik bokser Slađan Dragišić osvojio je bronzanu nedalju, u kategoriji do 71 kg. On je prvo savladao takmičara iz Slovačke, a potom izgubio u polufinalu od takmičara Sokola Arsića iz Leskovca.

Bez medalaje ostali su Miloš Cvetković, do 63,5 kg. i Miroljub Nedeljković, do 71 kg.    
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: