Recko napustio Timok

Lokalni sport - Ponedeljak 16.12.2013 - 10:57

Dragan Antić Recko, fudbalski trener iz Vranja, napustio je klupu šefa stručnog štaba prvoligaša Timoka iz Zaječara i na putu je da nađe novi angažman.

Dragan Antic Recko Dragan Antic Recko

- U Timok sam došao u tandemu sa Acom Lukasom, koji je preuzeo funkciju predsednika kluba. Naši planovi nisu se poklapali sa interesima pojedinaca u gradu, pa je prvo klub napustio Lukas, a onda i ja.

 

Cilj je bio da se stvori ekipa i ambijent koji bi Timok odveo među superligaše, da se ulaganja što pre oplode i klub se  najvećim delom sam izdržava – kaže za OK Radio Antić.

 

Za njega su, kaže, zainteresovani određeni klubovi, ali gde će zna će se tek kada potpiše ugovor.

 

- U Srbiji većina klubova nema para, funcionišu pomoću “štapa i kanapa”, zašto da radim u našoj Prvoj ligi kada u četvrtoj nemačkoj postoje klubovi koji mi nude mesečnu platu od 8.000 evra.

 

Naravno, ako se nađe klub koji ima velike ambicije i adekvatno plati moj rad najradije bio radio u Srbiji – ističe Antić.

 

Ima poziva iz inostranstva, njegova omiljena trenerska destinacija je Grčka.

 

- Za Grčku sam emotivno vezan, kao i za Srbiju, jer sam tamo kao igrač ostavio traga u nekoliko klubova. Zovu me redovno, imam puno prijatelja iz sveta fudbala.

 

Dobio sam i poziv iz Indonezije, pa ću i to da razmatram. Trenutno idem u Nemačku, da se odmorim u krugu porodice, a ujedno i vidim da li da preuzmem neki njihov klub.

 

Kažem, imam ponuda, ali ambicije kluba i finansijski momenat su na prvom mestu – navodi Antić.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: