Samo RK Vranje favorit

Lokalni sport - Subota 06.04.2013 - 10:51

U subotu se igra redovno kolo u rukometnim ligama Srbije u kojima učestvuju i predstavnici iz Vranja i Pčinjskog okruga.

Sa mečeva RK Vranje Sa mečeva RK Vranje

Jedini prvoligaš u konkurenciji muških ekipa u grupi “Istok” je ekipa BSK Heba koja gostuje u Kuršumliji vodećoj ekipi Planinke, bez šansi na ikakav uspeh.

Bujanovačni su pokazali ovog proleća promenljivu formu, bolje su igrali kod kuće nego na strani, pa na gostovanju u Kuršumliji očekuju dostojanstven poraz za koji će im biti potrebno mnogo truda i prolivenog znoja.

U ženskoj konkurenciji među prviligašima u grupi “Istok” je ekipa RK Vranje koja gostuje u Nišu ekipi Crvenog krsta, jednoj od najboljih u prvenstvu.

Voja Tasić, trener ekipe svestan je šta očekuje njegovu mladu ekipu koju uglavnom sačinjavaju igračice od 16 godina starosti.

- Meć u Nišu je za nas izazov, provera naših mogućnosti, posebno timskih, protiv jakog protivnika. Na našim igračicama je da se predstave u što boljem svetlu i pokažu da imaju potencijal i talenat koji će se tek razvijati u prvoligaškom takmičenju – kaže Tasić.
 
Predstavnici PO u regionalnoj Drugoj ligi “Morava”, u 15. kolu, igraju u gostima.

Rukometni klub „Vranje 1957“ gostuje ekipi Bele Palanke i apsolutni je favorit,  rukometni klub ''Mladost'' u Nišku Banju, gde će pokušati da ostane neporažen.

Domaćin je favorit na papiru jer je razlika u kvalitetu dveju ekipa tanka.

Glavni problem za iskusnog trenera Miodrga Robija Nikolića je neiskustvo njegovih mladih igrača, među kojima su većina kadeti i omladinci.

Ekipa Morave iz Vladičinog Hana gostuje drugoj ekipi Dubočice u Leskovcu i očekuje se pobeda Hančana nad slabim i nejakim protivnikom.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: