Sokolovi preleteli Zvezdu

Lokalni sport - Sreda 09.10.2013 - 00:45

Juniori ragbi kluba 13 Soko iz Vranja pobedili su u 5. kolu prvenstva Srbije, na svom terenu, vršnjake iz Crvene Zvezde iz Beograda sa 20:0 i time najverovatnije obezbedili finale za prvaka Srbije.

detalj sa meča detalj sa meča

Dejan Škarić, predsednik, igrač i trener kluba, prezadovoljan je igrom svojih izabranika.

- Na poluvremenu je bilo 4:0, ali na kraju potrebnih 20:0. Bila nam je potrebna pobeda za prolazak u finale juniorskog prvenstva Srbije sa više od 8 poena razlike da bi bili bolje plasirani od Zvezde.

Uspeli smo u tome i našim momcima od srca čestitam na velikom uspehu.

Još jednom su pokazali da su spremni kada je najpotrebnije da odigraju najodgovornije, tako da je cilj i jedan i drugi ispunjen, pobeda i poen razlika.

Da napomenem da su obe ekipe odigrale meč u punom sastavu tako da je utakmica obilovala odličnim potezima – navodi za OK Radio Škarić.

Poene za Soko postigli su: Aleksandar Stojanovic 4, Aleksandar Stanojković 4, Đorđe Stošić 6, Slavko Marković 6.

Trener Škarić smatra da su ovom pobedom najverovatnije  obezbedili jos jedno finale u juniorskoj konkurenciji, peto za redom.

- Imamo još jednu zaostalu utakmicu protiv ekipe Dorćola koju treba objektivno da dobijemo jer smo puno bolji i kvalitetniji od njih.

U finalu, trebali bismo da se sastanemo sa ekipom Voždovca iz Beograda – ističe Škarić.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: