Stajić veran Loznici

Lokalni sport - Ponedeljak 27.01.2014 - 00:08

Nebojša Stajić Sose, bivši igrač OFK Soko, Dinama iz Vranja, Radničkog iz Pirota, ČSK iz Čelareva, Sopota i internacionalac na Malti produžio je ugovor sa srpskoligašem ekipom Loznice 1919, iako je bio pred odlaskom u neki od inostranih klubova.

Stajić u akciji Stajić u akciji

- Mislio sam da karijeru nastavim u inostranstvu, ali presudio je ponovni poziv trenera Loznice Duška Obradovića sa kojim imam izuzetnu saradnju.

Naravno, uprava je prihvatila moje uslove tako da sam potpisao novi ugovor na šest meseci na obostrano zadovoljstvo – kaže za OK Radio Stajić.

Ekipa Loznice 1919. je nakon završetka jesenjeg dela prvenstva na 5. mestu na tabeli sa šest bodova manje od prvoplasirane Mačve iz Šapca.

- Loznica je ove sezone debitant u ligi i peto mesto je veliki uspeh.

Razlika od šest bodova koliko nam beži Mačva je dostižna i cilj će biti da pokušamo da osvojimo prvo mesto i plasiramo se u Prvu ligu – navodi Stajić.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: