Stanković dobio šansu

Lokalni sport - Subota 25.01.2014 - 11:46

Vranje - Vranjanac Vojislav Stanković Stane, šoper i levi bek šampiona države u fudbalu beogradskog Partizana, dobio je šansu kod novog trenera Marka Nikolića da se nametne i izbori mesto u timu na prpiremama u Turskoj.

Stanković u crnom Stanković u crnom

Stanković čini kvartet štopera koliko mora da ima pogon šampiona, a to su: Branislav Trajković, Milan Obradović, Miloš Ostojić i on.

Pored toga on pokriva i mesto levog spoljnog na kome igra Vladimir Volkov.

Inače, Vojislav Stanković, nekadašnji štoper OFK Beograda rođen je 22. septembra 1987. godine u Vranju.

Ima atletske sposobnosti, kako u pogledu građe (84kg), tako i visine (190cm). Igra na mestu štopera i levog beka (po potrebi).

Odlikuje se izuzetnom čvrstinom u duelima, visokim skokom, kao i jakim i preciznim udarcem. Pravi štoper, dobra leva noga, dobar skok, jak u duelima, ne izbegava jake i žustre startove, ima pravovremen startove, što je dosta dobra odlika odbranbenih igrača.

Karijeru je započeo u vranjskom klubu Soko, a nakon gašenja kluba prelazi u drugi gradski klub Dinamo. Igrajući za omladince Dinama, beleži uspeh ušavši sa klubom u Omladinsku ligu Srbije.

Odmah potom biva prekomandovan u prvi tim, gde sa uspehom standardno igra sledeće četiri sezone.

U 21.  godini prelazi u redove OFK Beograda, u kome je odigrao 25 mečeva bez pauze.

Sa Partizanom je potpisao ugovor na 5 godina (do 2015.).

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: