Tasić na 28. mestu u Srbiji

Lokalni sport - Ponedeljak 06.01.2014 - 13:48

Vranje- Streljački savez Srbije objavio je rang liste najboljih klubova i strelaca, koji su svojim rezultatima obeležili 2013. godinu. Među njima su i strelci streljačkog kluba Vranje i njihov najbolji takmičar Miloš Tasić.

Milos Tasic Milos Tasic


Tasić, strelac SK Vranje, nalazi se na 28. mestu najboljih strelaca Srbije, SK Vranje na 19. mestu sa 115,33 boda. Prva je beogradska Crvena Zvezda, drugi je Novi Beograd Ušće, a treći beogradski Partizan.

Rangirano je 27 klubova, a poslednja dva mesta zauzimaju Palilula i Vinogradar sa samo 9 osvojenih bodova.

Na listi kategorizovanih strelaca, prva je Ivana Maksimović, drugi je Užičanin Andrija Zlatić, a treća je Zorana Arunović. Vranjski najbolji strelac, Miloš Tasić nalazi se na 28. mestu rang liste.

Na listi se nalazi 51 kategorisan strelac. Prvih 13 strelaca na listi imaju zvanje zaslužnog sportiste, ostali su svrstani u kategorije međunarodni potvrđeni, međunarodni a ovo zvanje ima Miloš Tasić i nacionalni.

Objavljena je i Lista Streljačkog saveza Srbije, onih strelaca, koji će u 2014. godini primati državnu stipendiju, kao zaslužni sportisti.

Stipendiju će primati ukuno 31 strelac iz Srbije a na 12. mestu stipendista sa 54,55 bodova je i Tasić.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: