Timok predubok za Vranjance

Lokalni sport - Petak 08.11.2013 - 09:01

Kadeti FK Dinamo izgubili su u Vranju, u 11. kolu Prve kadetske fudbalske lige regiona istočne Srbije, od ekipe Timoka, rezultatom 2:1 i sa petog pali na sedmo mesto na tabeli u konkurenciji 15 klubova.

Kadeti Dinama iz Vranja Kadeti Dinama iz Vranja

Utakmica je bila napeta, žustra i bortbena, a sudija Jovan Đorđević iz Vranja podelio je pet kartona.

Kadeti Dinama su poveli u 15. minutu, Vladimir Stoiljković je idealno centrirao, a Nikola Stošić glavom postigao gol. Vranjanci su vodili do 82. minuta, a onda su za tri minuta primili dva gola.

Strelci za goste bili su Nikolić u 82. i Veličković u 85. minutu iz jedanesterca.

Kraj utakmice burno je propratio trener kadeta Dinama Zoran Stanojković Peca koji je osuo “drvlje i kamenje” na sudije iz Vranja: glavnog Đorđevića i pomoćnike: Miroslava Dimitrijevića iz Bujanovca i Dejana Dimitrijevića iz Vranja. Posebno zbog dosuđenog jedanesterca koji je izazvao negodovanbje i u publici.

Za kadete Dinama su nastupili: Denis Šešivarević, Miloš Stevanović, Bojan Stojanović, Nikola Ristić, Alerksandar Cvetković, Nikola Milenković, Tihomir Stamneković, Aleksandar Arsić, Vladimir Stoiljković, Marko Hristić i Nikola Stošić.

Igrali su još: Nkola Savić i Aleksandar Anđeloković.

Kadeti Dinama, trenutno su na 7. mestu sa 14 osvojenih bodova.

Od predstavnika PO, kadeti OFK Vranje su na pretposlednjem 14. mestu sa 4 osvojena boda, a kadeti Radnika iz Surdulice na 13-tom sa osam osvojenih bodova.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: