Veterani Dinama: Bruka i sramota!

Lokalni sport - Četvrtak 15.08.2013 - 10:47

Grupa veterana Dinama iz Vranja, njih oko 20, koji du proneli slavu kluba, obratila se OK Radiju, povodom smrti njihovog kolege Čedomira Jovanovića, Čede Osima, a sa ciljem da ukažu na “kratku pamet sadašnje uprave kluba”.

Sa jedne od revijalnih utakmica veterana Dinama Sa jedne od revijalnih utakmica veterana Dinama

- Iako smo uredno obavestili upravu Dinama preko Ive Mladenovića, jednog od sekretara kluba, niko nije našao za shodno da dođe i zvanično u ime Dinama izjavi saučešće, a kamoli prisustvuje sahrani.

Obećano je, čak, da će poslati decu iz mlađih kategorija u dresovima da se ukaže čast sportskom idolu mnogih generacija. To je nečuvena bruka i neka im bude na čast.

Čedomir Jovanović je ostavio duboki trag u klubu, za malo na jednoj od utakmica, sa Timokom, nije platio životom, kad mu je protivnički golman ušao u stomak i pokidao mu creva.

Imao je druge povrede, operaciju meniskusa, igrao sa zavezanom glavom, više puta sa lakšim potresom mozga jer su protivnički centarhalfovi kidisali na njega…

Upamćen je kao jedan od najboljih golgetera Dinama svih vremena. Mi znamo da današnja uprava, većina njih ne zna ko je Čeda Osim, ali ima i onih koji itekako znaju.

Nije u pitanju nemarnost, u pitanju je nastavak bahatog ponašanja i devize da “Dinamo počinje od njihovog dolaska u klub”.

Ne, od njihovog dolaska u klub počinju  brojne zakulisane radnje za koje postoji opravdana sumnja, ali ne i  politička volja da se stvari isteraju na čistac.   

Oni, iprava, a ne klub, od sada za nas ne postoje.

Kao prvo niko od nas,  dok su oni u Dinamu,  nikad neće doći na stadion niti će gledati bilo koju utakmicu – kažu veterani Dinama.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: