Vranjanci na vikend - mukama

Lokalni sport - Subota 26.10.2013 - 10:12

Ljubitelje sporta u Vranju očekuje bogat sportski vikend u kome većina klubova iz Vranja ima šansu na uspeh i osvajanje novih bodova.

Ilustracija Ilustracija

Fudbaleri Dinama gostuju u Bojniku ekipi Puste Reke i slove za favorite.

Ukoliko žele da pobede moraće da se svojski založe i da pokažu da je igračka kriza prošlost. Inače, ekipa Puste Reke zna da bude izuzetno neugodan protivnik, posebno na svom terenu.

Pobede se očekuju od zahuktalih košarkaša Juga protiv ekipe OKK Junior iz Niša, ŽRK Vranje protiv poslednjeplasiranog Đerdapa, mada su Vranjanke na pretposlednjem mestu i jedine bez pobede kao i rukometašice iz Kladova.

Rukometaši Vranja 1957 imaju velike šanse da pobede Topličanin u Prokuplju ukoliko pruže maksimum i odigraju taktički zrelo. U protivnoim čeka ih još jedna poraz ili nerešen rezultat.

Što se odbojke tiče, biće interesantno videti kako će se muška ekipa Mladosti i ženska Vranja snaći na strani, u 2. kolu Druge lige Istok.

Mladost gostuje u Paraćinu, ekipi SFS Borac, ŽOK Vranje u Boru istoimenoj ekipi. Šnase na uspeh su podjednake i za domaćine i za goste.

Odbojkaši Vranja, koji nastupaju u regionalnoj ligi “južna pruga”, igraju kod kuće sa ekipom Topličkih Vitezova iz Kuršumlije. Očekuje se pobeda protiv jakog protivnika, koja bi pokazala da su aspiracije Vranjanaca povratak u Drugi ligu Istok.

Na kraju, stonoteniseri Vranja gostuju ekipi Spin u Kragujevcu i očekuje se njihova sigurna pobeda.

Respored takmičenja vranjskih klubova za viknd:

Fudbal: 11. kolo Niške zone, Pusta reka - Dinamo, subota u 14,00

Košarka: 4. kolo Prve regionalne lige, Jug - Junior, subota u 18,00

Rukomet (M): 6. kolo Prve lige Istok, Topličanin - Vranje 1957, subota u

19,00; (Ž): 5. kolo Prve lige Istok, Vranje - Đerdap, subota u 14,00

Odbojka (Ž): 2. kolo Druge lige Istok, Bor - Vranje, subota u 18,00;

(M): 2. kolo Druge lige Istok, Borac - Mladost, nedelja u 16,00

2. kolo MOL: Vranje - Toplički vitezovi, subota u 20,00

Stoni tenis: 4. kolo Druge lige Jug, Spin - Vranje
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: