Vranjanci uspešni u Podgorici

Lokalni sport - Utorak 29.10.2013 - 09:52

Vranje - AK “Vranjski maratonci” zabeležili su još jedno uspešno učešće na maratonu i polumaratonu u Podogrici, u Crnoj Gori.

Vranjanci u Podgorici Vranjanci u Podgorici

- Na maratonu i polumaratonu u Podgorici učestvovalo je 407 takmičara iz 34 države. Tri takmičara iz Vranja su trčala marathon, a jedan polumaraton.

Ovo je bio dvadeseti jubilarni maraton u Podgorici, a trku je obeležilo sparno i toplo vreme. Podgorički maraton je ujedno bio i Balkansko prvenstvo u maratonu i polumaratonu.

Trku je pratio veliki broj gledalaca. Ovim učešćem AK Vranjski maratonci je završio takmičenja za 2013. godinu – navodi za OK Radio, član kluba, Ivan Stanković.

On u ime svim članova kluba ističe da su prezadovoljni prvom godinom svog postojanja. Podsetimo da su za godinu dana učestvovali na deset različitih trka, posetili devet gradova i četiri strane zemlje.

- Bogatiji, sa novim iskustvima koja smo sticali na svim trkama, u idućoj godini pored trka u Srbiji planiramo da učestvujemo i na maratonima u Hrvatskoj, Sloveniji, Rumuniji, Mađarskoj i da iduću sezonu završimo u kolevci maratona, da zabeleže učešće na Atinskom maratonu – navodi Stanković.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: