Vranjanke na dnu

Lokalni sport - Četvrtak 24.10.2013 - 08:12

Rukometašice Vranja zabeležile su četvrti poraz za redom, u prvenstvu Prve rukometne lige Istok, u gostima od ekipe Knjaževca 30:19 i sa ekipom Đerdapa iz Kladova jedine su su bez bodova na tabeli.

Akcija vranjskih rukometašica Akcija vranjskih rukometašica

Na poluvremenu je bilo 15:10 za domaće rukometašice koje su se poigravale sa Vranjankama. Kriza igre i rezultata je evidentna, pretposlednje 7. mesto na tabeli bez osvojenog boda i gol razlika u prva četiri kola, 71:110, sve govori.

U narednom kolu, Vranjanke dočekuju poslednjeplasiranu ekipu Đerdapa i biće to prilika da uknjiže prva dva boda i najverovatnije jedina u jesenjem delu prvestva.

U 4. kolu prvenstva Druge rukometne lige Istok postignuti su sledeći rezultati: Knjaževac – Vranje 30:19, Crveni krst – Pirot  21:26, Topličanin – Bor RTB 29:46, Đerdap - Naisa II 17:42.

Tabela, nakon 4. kola: PIROT 8, BOR RTB 6, CRVENI KRST 6, KNjAŽEVAC 5, NAISA 4, TOPLIČANIN 3, VRANjE 0, ĐERDAP 0.

Parovi 5. kola: Vranje – Đerdap, Pirot – Knjaževac, RTB Bor – Crveni Krst, Naisa II – Topličanin.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: