"Žorkice" spremne

Lokalni sport - Nedelja 13.10.2013 - 09:54

Odbojkašice Vranja, koje narednog vikenda kreću sa takmičenjem u prvenstvu Druge ženske odbojkaške lige grupa Istok ovih dana završavaju sa odigravanjem kontrolnih utakmica.

Iustracija Iustracija

Trener Dejan Đorđević i Dejan Trajković naporno su radili nakon pripremnog perioda, ekipa je fizički spremna, odigrano je dovoljno kontrolnih utakmica kako bi se linije tima uigrale.

- Zadovoljni smo jer su naše mlade odbojkašice pokazale da poseduju talenat i veliki potencijal koji ćemo pokušati da razvijamo u prvenstvu i pretočimo u kvalitet.

Naš cilj je gornji deo tabele, da nastavimo sa dobrim igrama kao i proteklih sezona i unapredimo individualnu igru svake odbojkašice ponaosob – kaže za OK Radio Trajković.

U okviru odigravanja kontrolnih utakmica ekipa ŽOK Vranje odigrala je meč sa ekipom Stampeda iz Niša, koja igra u  Međuregionalnoj ligi Niš.

- Kvalitetniji smo, ali ekipa Stampeda je iz poznate niške odbojkaške škole i pokazala je da je bila naš pravi odabir protivnika za poslednje brušenje igre ekipe i otklanjanje na predstoječćim trenizima slabosti koje još uvek postoje – navodi Trajković.

Igralo se pet setova, a rezultat je bio 5:0 za ŽOK Vranje.

Za ekipu ŽOK Vranje nastupile su: Jovana Manasijević, Katrina Rangelov, Jovana Đorđević, Milica Trajković, Aleksandra Mikić, Anđela Ilić. Tamara Trajković, Tijana Stošić, Anđela Arsić, Tamara Nedeljković, Teodora Zarev.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: