Zupančić: Nisam glavni u Dinamu

Lokalni sport - Subota 17.08.2013 - 00:44

Nebojša Zupančić, potpredsednik Dinama iz Vranja, koji vodi klub ovog leta, u teškim danima po njegov opstanak, obratio se redakciji OK Radija sa molbom da se objavi da on nije glavni u klubu, jer ga navijači i ljubitelji fudbala sreću na ulici i pitaju da li je predsednik.

Zupančić Zupančić

Naime, nakon ostavke na funkciji predsednika kluba Dragana Popovića, koji je zbog napada na sudije suspendovan na šest meseci obavljanja svih dužnosti u fudbalu, Zupančić je kao potpresednik preuzeo klub, kako bi se organizovao za početak takmičenja u Niškoj fudbalskoj zoni.

- Nisam glavni u klubu, niti nameravam da budem predsednik. Tu sam da pomognem, kao član uprave dok se ne održi Skupština kluba i ne izabere novi predsednik.

Na stadion dolazi nekoliko članova uprave, Darko Filipović, gradski većnik za sport i Bora Antić.

U radu oko dokumentacije pomaže Bata Vučković, jer ima veliko iskustvo kao sekretar. On je i dalje jedan od funkcionera ŽOK Vranje – navodi Zupančić.

Prema njeegovimm rečima, njegove sportske ambicije vezane su za RK Vranje 1957., jer smatra da mladoj ekipi supertalentovanih rukometaša treba pružiti apsolutnu podršku u Prvoj ligi “Istok”.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: