ABA: Partizan pobedio u Zagrebu

Nacionalni sport - Ponedeljak 04.03.2013 - 09:33

Partizan se vratio iz izgubljene pozicije u Zagrebu! Gubio sedam razlike na 1:30 pre kraja, ali se volšebno vratio i pobedio poenima Dragana Milosavljevića.

Višestruki šampion regionalne ABA lige, beogradski Partizan bio je pred porazom u Zagrebu, ali je uspeo da ostvari izuzetno važnu pobedu nad Cedevitom koja mu otvara vrata završnog turnira ABA lige!

Cedevita - Partizan 76:77 (14:10, 21:16, 19:22, 22:29) u pretposlednjoj utakmici 23. kola ABA lige.

Marko Tomas je odigrao izvanredan meč - 26 poena (pet od pet za tri), ali je meč viner bio Dragan Milosavljević koji je pogodio ključni poen za pobedu Partizana na dve sekunde pre kraja. Zamiliste, to su mu bili jedini poeni na utakmici!!!

Evo šta je Milosavljević rekao posle utakmice:

”Čestitam saigračima na pobedi. Nismo se predavali do samog kraja. Dosta utakmica smo gubili ove sezone u poslednjim sekundama, večeras nam se to vratilo. Nismo gubili veru u pobedu, odlično smo odigrali odbranu i ubacili jako važne šuteve u finišu”.

POGLEDAJTE POBEDONOSNI KOŠ

 


 

Mondo

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: