Abubakar posvetio gol Marku Miškoviću

Nacionalni sport - Ponedeljak 08.04.2013 - 09:32

Abubakar Oumaru gol protiv Partizana posvetio je svom menadžeru Marku Miškoviću koji je pušten da se brani sa slobode.

Abubakar Oumaru ponovo je potvrdio ocenu da je jedan od najboljih napadača u Jelen Superligi. Navijači Vojvodine svakako će reći da je najbolji.

Solo prodorom tokom kojeg je nanizao "pola" ekipe Partizana, brzonogi Kamerunac doveo je Vošu u vođstvo u Humskoj, a protivnika je kasnije dokusurio Enver Alivodić bombom sa 25 metara (1:2).

Pogodak kojim je vratio i Vojvodinu i Crvenu zvezdu u igru, Oumaru je posvetio svom menadžeru, bivšem rukovodiocu Zvezde, Marku Miškoviću koji je nedavno pušten iz zatvora da se brani sa slobode, ali uz nanogicu.

"Srećan sam jako i svoj gol posvećujem menadžeru Marku Miškoviću", rekao je Oumaru posle utakmice.

"Ali, najbitnije je da je cela ekipa igrala dobro. Zasluženo smo pobedili".

Novinari su Oumarua u šali pitali da li očekuje premiju od Crvene zvezde, s obzirom da je direktno uticao na to da se crveno-beli iz Ljutice Bogdana vrate u šampionsku trku. Ipak, Kamerunac nije najbolje razumeo pitanje, shvatio je da je upitan da li će Vojvodina da časti igrače za pobedu u Humskoj...

"Pa, mi smo dobili premiju i posle pobede nad Zvezdom", zbunjeno je odgovorio, ali i podsetio na decembarsku pobedu Zvezde na "Marakani" (0:3), kada je popularni Abu dao dva gola bivšem klubu.

Oumaru je i objasnio kako to Voša "delje" večite u Beogradu, a gubi bodove od manjih timova na svom terenu. U sredu "lale" su izgubile na "Karađorđu" od OFK Beograda. Da se to nije dogodilo, sada bi i Novosađani bili na "minus 4"...

"Nama odgovaraju velike utakmice i jaki protivnici. Odgovara nam kad igramo protiv tima koji nas napada, jer imamo više prostora za igru i to koristimo", rekao je strelac osam golova u Superligi ove sezone.

Mondo

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: