Andrija Milovanović juniorski šampion Srbije

Nacionalni sport - Ponedeljak 18.03.2013 - 13:57

Takmičar Streljačkog kluba Niš 1881 Andrija Milovanović novi je prvak Srbije u disciplini vazdušna puška. On je sa Aleksandrom Petkoskim i Milanom Stojanovićem zauzeo prvo mesto u ekipnoj konkurenciji.

Prošle godine vicešampion, sada prvak Srbije u konkurenciji juniora u disciplini vazdušna puška. Andrija Milovanović, učesnik Evropskog prvenstva, osvojio je prvo mesto sa 615,8 krugova u kvalifikacijama i 202,4 u finalu.

Pored pojedinačne titule, Andrija je sa juniorskom ekipom Niša osvojio Prvenstvo Srbije. U sastavu su bili i Aleksandar Petkoski i Milan Stojanović sa 1.823 kruga.

Seniorke Niša, u sastavu Lidija Mihajlović, Bojana i Katarina Biserčić, osvojile su treće mesto. Bojana je u pojedinačnoj konkurenciji bila četvrta, Katarina deseta, a Lidija Mihajlović na 20. poziciji.

Južne vesti

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: