Bez Markovića na Hrvate

Nacionalni sport - Utorak 26.02.2013 - 10:33

„Tu je sve jasno, Marković sigurno neće biti sa nama za mečeve protiv Hrvatske i Škotske. Nije spreman“, rekao je Mihajlović.

Nešto malo manje od mesec dana ostalo je do istorijskog susreta Hrvatske i Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine, a izgleda da je selektor Orlova Siniša Mihajlović već naišao na prvi veliki problem kada je u pitanju igrački kadar.

Naime, kako je potvrđeno za “Večernje novosti“, supertalentovani napadač Srbije Lazar Marković propustiće pomenuti susret zbog povrede prepona koju je zaradio na pripremama u Antaliji!

Time je nanet jedan veliki udarac i onako već slaboj napadačkoj liniji reprezentacije, a Mihajlović će morati da nađe novo rešenje na mestu napadača.

„Tu je sve jasno, Marković sigurno neće biti sa nama za mečeve protiv Hrvatske i Škotske. Nije spreman“, rekao je Mihajlović.

Ovom izjavom ponovo u centar pažnje dolazi informacija da je Marković bio u Londonu, kada se spekulisalo da li je išao da potpiše ugovor sa Čelsijem ili na specijalističke preglede... Istinu verovatno znaju samo ljudi bliski napadaču Partizana.

Podsetimo, utakmica Hrvatska - Srbija na programu je 22. marta u Zagrebu na Maksimiru.

Mozzart Sport

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: