Blažič i Dženkins srušili Partizan

Nacionalni sport - Ponedeljak 24.02.2014 - 07:56

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan sa 63:57, u derbiju 21. kola regionalne ABA lige.

Starsport Starsport

Zvezda je kontrolisala veći deo derbija, imala je u dva navrata 13 poena prednosti i na kraju je ostvarila drugu pobedu protiv Partizana u sezoni.

Odlučujući je bio početak poslednje četvrtine, Zvezda je stekla 13 poena prednosti, a ekipa Duška Vujoševića do kraja nije uspela da se vrati iako je ozbiljno pripretila.

Jaka Blažič nosio je Zvezdu na ovom meču sa 21 poenom (7-11), 3 skoka i 3 asistencije. Dvocifren je bio i Dženkins (11) koji je imao sjajnu rolu u poslednjoj deonici, Raško Katić ubacio je 9, a Demarkus Nelson 7 poena.

Na drugoj strani potpuno je podbacio Bogdan Bogdanović koji je imao 9 poena (4-19). Sjajan je bio Milenko Tepić sa 12 poena (5-6), Lovernj je uz 10 poena imao i 12 skokova, a najbolji u ekipi crno-belih bio je Kinzi sa 13 poena i 4 skoka.

Aleksandar Pavlović ubacio je 5 poena (1-7) za 16 minuta.

Zvezda se ovim trijumfom učvrstila na čelu tabele sa skorom 17-4, dok je Partizan pretrpeo sedmi poraz u sezoni.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: