Bogdanović: Postoji nada za Top 16

Nacionalni sport - Petak 22.11.2013 - 09:05

Košarkaši Partizana NIS doživeli su treći poraz u nizu, te uz nekoliko povreda upali u depresiju, tvrdi bek Bogdan Bogdanović

Partizan NIS i Barselona u 6.kolu Evrolige Partizan NIS i Barselona u 6.kolu Evrolige

Crno-beli su u četvrtak ubedljivo poraženi od Barselone 82:64, što je peti poraz u Evroligi, ali Bogdanović veruje da i dalje ima nade za plasman u Top 16.

-Nismo odigrali dobro u nastavku, kao u prvom poluvremenu. Pod depresijom smo Lea, ali to nije alibi. Pokušao sam ja da odigram na poziciji organizatora igre, ali, treba mi vremena da se naviknem- rekao je Bogdanović.

Mladi bek Partizana bio je najefikasniji pojedinac meča sa 24 poena (9/19 iz igre).

-Pravio sam greške, često zakasnim sa pozivanjem napada. Snosim dobar deo krivice za poraz. Još ništa nije izgubljeno, čeka nas meč sa Nanterom.

Ukoliko pobedimo, značajno nam se uvećavaju šanse za Top 16- rekao je mladi košarkaš crno-belih.

Kapiten srpskog i regionalnog šampiona Dragan Milosavljević je uspeo da ogranični Huana Karlosa Navara na samo 5 poena, ali to nije zaustavilo sjajnu spoljnu liniju Katalonaca.

-Imali su bolje ideje u napadu od nas, stezali su nas u odbranbi. U drugom delu nam je pala koncetracija, a osetio se i umor, posle nekoliko teških utakmica. Čeka nas Nanter, najbitniji meč u Evroligi.

Daćemo maksimum, potrudićemo se da uđemo u utakmicu kao sa Zvezdom i Barselonom i nadam se da možemo da pobedimo- rekao je Milosavljević.
.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: