Brazil: Rulja raskomadala sudiju ubicu

Nacionalni sport - Subota 06.07.2013 - 13:13

Šokantna vest sa fudbalskog terena u Brazilu zapanjila je svet, besna rulja raskomadala je sudiju koji je prethodnu ubio igrača na terenu u Maranjau.

Ubijeni fudbaler Ubijeni fudbaler

Sve je počelo tako što je 20-godišnji sudija Otavio Žordao da Silva izbo nožem na smrt igrača Žosemira Santosa Abreua (31) koji ga je verbalno vređao.

Nakon što su shvatili da je Žosemir mrtav, njegovi prijatelji i rodbina su uleteli na teren, prebili Da Silvu na smrt, a potom mu varvarski odsekli sva četiri uda i glavu koji su potom nabili na stativu.

Slike ovog gnusnog i bolesnog čina su se brzo pojavile na društvenim mrežama, kao i snimak događaja, koji je sa većine internet sajtova uklonjen.

Tragičan događaj na utakmici amaterskih klubova u Brazilu počeo je isključenjem Žosemira, koji je besan nasrnuo na sudiju koji je iznenada izvukao nož i izbo fudbalera u grudi.

Dok je fudbaler bio na putu za bolnicu navijači su sudiju držali kao taoca, a kada su čili da je Žosemir preminuo, krenuli su u linč.

Sudiju su prebili na smrt, ali to im nije bilo dovoljno. Odsekli su mu i ruke i noge, kao i glavu, koji su potom postavili na jednu stativu na terenu.

Policija je privela nekoliko osoba, a do sada je samo jedna priznala da je učestvovala u prebijanju sudije.

Sportska redakcija B92 je odlučila da ne objavljuje uznemirujuće slike i snimke ovog događaja koji su se pojavile na internetu.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: