Čavić se nudi za ambasadora

Nacionalni sport - Utorak 19.11.2013 - 14:02

Ministar spoljnih poslova Ivan Mrkić u intervjuu "Blicu" otkrio je da trenutno nema nijednog kandidata koga bi mogao da postavi za ambasadora Srbije u najmoćnijim zemljama sveta - Americi, Nemačkoj i Kini, što je navelo našeg najboljeg plivača svih vremena Milorada Čavića da se oglasi.

Čavić Čavić

Čavić, koji je rođen u Kaliforniji pre 29 godina, a koji je Srbiji doneo brojne plivačke medalje, uključujući i zlato sa Svetskog prvenstva 2009. na 50 metara delfin stilom i srebro na dvostruko dužoj distanci, takođe u Rimu, te olimpijsko srebro u Pekingu 2008. na stometarskoj trci ovim stilom, odlučio je da živi i radi u Srbiji.

U Kragujevcu je ovaj bivši svetski rekorder, koji je studirao političku ekonomiju na prestižnom kalifornijskom univerzitetu Berkli, osnivao ove godine plivački klub "Akademija Milorad Čavić", koji je neretko nailazio i na probleme.

Reagujući na intervju ministra Mrkića, Čavić je na Tviteru za ambasadora - preporučio sebe:

"Korisniji sam Vam u Srbiji, ali ako nastave stvari ovako u Kragujevcu, možete mene poslati Ministre Mrkiću", napisao je Čavić.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: