Čović: Ubuduće kazne za one koji šire priče o gladi

Nacionalni sport - Utorak 05.03.2013 - 18:25

Ubuduće kazne za one koji šire priče o gladi Samo nekoliko časova pošto je Nikola Petković, jedan od najiskusnijih prvotimaca Crvene zvezde, rekao da su igrači gladni i na rubu egzistencije, crveno-bele je obradovala mala pomoć u vidu novca koji je pristigao posle odlaska Veljka Simića u Bazel.

Potpredsedniku kluba Nebojši Čoviću se nije svidela izjava defanzivca crveno-belih. On je u ponedeljak posle Upravnog odbora poručio igračima da mogu da idu ukoliko ne mogu da izdrže, pa je nezadovoljnima u utorak usledilo još jedno preteće upozorenje.

- Ono što smo obećali, ispunili smo i igračima su uplaćene naknade u iznosu od 150.000 evra neto. Tako su se stekli uslovi da više ne postoje razlozi o pričama o gladi i nemaštini. To više ne sme da bude alibi za bruku i sramotu kakva je bila protiv Rada, na primer. S obzirom na to da smo mi ozbiljan klub, ma šta ko mislio, budu li se nastavile ovakve priče koje su u osnovi neistine biće pokrenuta disciplinska odgovornost za svakog ko na ovaj način izlazi u javnost i time je obmanjuje i nanosi ogromnu štetu FK Crvena zvezda – rekao je čelnik kluba sa “Marakane” i poručio igračima da misle samo na fudbal.

- Bolje bi bilo da fudbaleri misle na igru i da naprave rezultat koji se od njih očekuje. Neka se javno obraćaju svojom igrom, borbenošću i rezultatima, a ne praznim pričama i alibijima koji brukaju crvenu zvezdu – rekao je potpredsednik Crvene zvezde Nebojša Čović.
 

sportal.rs

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: