"Dinamo je sada novi klub"

Sport - Sreda 12.12.2012 - 09:04

Dragan Popović, direktor UP „Vranje“, novi je predsednik novoformiranog FK Dinamo Vranje, izabran od delegata na Izbornoj skupštini 7. decembra.

Popović Popović

Ima bogato sportsko iskustvo, dugo je bio u fudbalu, u FK Dinamo na raznim funkcijama, potom predsednik Okružnog fudbalskog saveza, pa na  funkcijama  u RIS i FSS.

Jedno vreme se povukao nakon smenjivanja sa mesta predsednika OFS i gubitka ostalih funkcija, kada je na njegovo mesto došao Dejan Ivanović.

- Dešavanja u FK Dinamo nikad nisam prestao da pratim. Novi klub je formiran mnogo ranije, mislim da je to bilo u maju ili junu i nisam učestvovao u tome.

Postoji  inicijativa građana, po imenu i prezimenu, postoji rešenje o klubu FK Dinamo Vranje, a koliko znam formiran je da bi postojao i dalje, inače je  pretila opasnost da ode u stečaj ili da se ugasi zbog dugova.

Uostalom, novi klub nastavlja tradiciju starog, sve je isto, Dinamo nastavlja da postoji i radi od nule, sa novim žiro računom, a to je najbitnije.

Tu sam da pomognem - rekao je u prvoj izjavi Popović.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: