Đoković: Pobeda za deku

Nacionalni sport - Subota 20.04.2013 - 09:31

Najbolji teniser na svetu posvetio pobedu nad Jarkom Nieminenom svom prošle godine preminulom deki Vladimiru.

Posle pobede u četvrtfinalu mastersa u Monte Karlu u dva seta nad Jarkom Nieminenom, najbolji teniser sveta Novak Ðoković rekao je da je konačno zadovoljan čitavim mečom, jer je uspeo od početka do kraja da odigra sa velikim intenzitetom.

"Bilo je sjajno. Igrao sam prilično dobro sa osnovne linije, ali i sa priličnim intenzitetom. Danas nisam osetio da me skočni zglob muči i bio sam potpuno skoncentrisan na igru", rekao je Ðoković.

On je pobedu posvetio svom deki Vladimiru, koji je preminuo prošle godine na današnji dan u trenutku kada se Ðoković spremao da počne meč na turniru u Monte Karlu.

"Ovo je dan mog deke. Pobeda je bila za njega. Zauvek će biti u mom srcu", poručio je Ðoković na svom Twitter nalogu".

Govoreći o četvrtfinalnom meču, prvi igrač sveta je istakao da je zadovoljan zbog toga što je kako je vreme prolazilo podizao intenzitet igre, ali smatra da mu servis i dalje nije na vrhunskom nivou.

Za ulazak u finale Ðoković će u subotu od 15.00 časova igrati protiv Italijana Fabija Fonjinija.

"Moram da se spremim za duge poene. Fabio je igrač koji je ovde pobedio vrhunske tenisere i koji se na terenu oseća dobro. Osim toga, neće imati šta da izgubi i biće veoma motivisan da odigra dobro pred italijanskim navijačima, kojih u Monte Karlu ima baš mnogo", rekao je Ðoković.

Mondo

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: