DV: Neće biti lako sa Solnokom

Nacionalni sport - Nedelja 17.03.2013 - 09:13

Posle poraza od MZT Skoplja, trener Partizana Duško Vujošević izjavio je da naredni meč sa Solnokom neće biti lak.

trener Partizana Duško Vujošević trener Partizana Duško Vujošević

Crno-beli moraju da dobiju Mađare u poslednjem kolu ako žele da se plasiraju na fajnal-for ABA lige.

"Teoretski, da bismo se plasirali na fajnal-for potrebno je da dobijemo Solnok, a to uopšte neće biti laka utakmica. Moramo se okrenuti prema tom meču i verujem u pobedu na toj utakmici, kao i u plasman na fajnal-for“.

"A o njemu ćemo razmišljati kada dođe. Fajnal-for je kup sistem, moguća su raznorazna iznenađenja i praktično moguće je jednom dobrom utakmicom kompenzovati i neke propuste tokom cele sezone”, rekao je Vujošević.

Partizan je izgubio u Skoplju rezultatom 66:64.

”Imali smo izuzetno motivisanog protivnika, halu ispunjenu do poslednjeg mesta, što je možda bilo i prvi put ove godine u Skoplju. MZT-u takmičarska utakmica nije menjala sudbinu, međutim, oni su se pokazali kao pravi sportisti i borili su se kao da im život zavisi od ovog meča. Ta rasterećenost u nedostatku imperativa videla se kada je u pitanju šut, što su dobro koristili. Nisam zadovoljan igrom našeg tima jer smo bili bez kontinuiteta u jednoj utakmici koja je bila veoma važna, a mogla je da bude i važnija“, zaključio je Vujošević.

B92

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: