FKCZ: Stojadinović može da kupuje

Nacionalni sport - Ponedeljak 31.12.2012 - 10:15

Na 2. sednici Upravnog odbora Crvene zvezde odlučeno je da se sportskom direktoru Zoranu Stojadinoviću odobri dovođenje igrača sa kojima je postigao dogovor.

crvena zvezda crvena zvezda

"Na sednici je usvojen zapisnik sa prethodne sednice kao i odluke Odbora za hitna pitanja koji je održan 26. decembra 2012. godine. Sportski direktor je Upravnom odboru preneo informacije u vezi sa aktivnostima u prelaznom roku i dobio podršku za dalje poteze, o kojima će javnost biti blagovremeno obaveštavana", navodi se u saopštenju FKCZ.

"Usvojen je i plan priprema prvog tima u zimskoj pauzi. Upravni odbor je usvojio i informaciju o razgovorima sa menadžerima, agencijama i ostalim poveriocima, a u vezi prethodne i buduće saradnje. Upravni odbor je usvojio i izveštaje o finansijskoj situaciji, kao i imovinsko-pravnoj u FK Crvena zvezda", dodaje se u istom saopštenju.

Na prvoj sednici UO potpredsednik klub Nebojša Čović predstavio je finansijsku analizu kluba u period od 1996. do 2012. godine saopštivši da klub duguje 48.473.459 evra.

Stojadinović je navodno prethodnih dana postigao dogovor sa dvojicom Latioamerikanaca, Grendijem Perosom Rinkonom (Venecuela) i Kristijanom Kuevom (Peru), te sa Kameruncem Žilom Ngomom.

Dan kasnije saopšteno je da je Peroso Rinkon postigao dogovor sa najvećim klubom iz svoje zemlje.

B92

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: