Grobari se vraćaju u Humsku

Nacionalni sport - Utorak 05.03.2013 - 09:49

Partizan protiv Donjeg Srema gledalo preko 8.500 navijača u Humskoj, duplo više nego na najposećenijem meču jeseni protiv Jagodine.

Poseta na Partizanovim utakmicama u prvom delu Superlige bila je ispod svih očekivanja. Na listi najposećenijih stadiona, Partizanov se vrlo slabo kotirao.

Crvan zvezda je bila ubedljivo najgledaniji klub Superlige, dok su ispred crno-belih svoje mesto zauzeli Novi Pazar, Radnički Niš, Radnički Kragujevac, Sloboda...

Petostrukog uzastopnog šampiona Srbije jesenas je u Humskoj na sedam utakmica prosečno gledalo oko 3.000 gledalaca. Dovoljno je reći da je najveća poseta bila protiv Jagodine u trećem kolu, kada se na tribinama Partizanovog stadiona okupilo svega 4.000 navijača, dok je najmanje publike zabeleženo protiv Novog Pazara i Smedereva, po 2.000 navijača.

U prosek nije uračunata utakmica protiv Radničkog iz Kragujevca, koja je zbog kazne odigrana bez prisustva publike.

Prolećni deo sezone počeo je vrlo lepo po crno-bele. Ne samo na terenu, gde je nadigran Donji Srem (2:0), već i na tribinama.

Uprava "parnog valjka" konačno može da bude zadovoljna i posetom u Humskoj.

Na premijeri u 2013. pred svojim navijačima okupilo se tačno 8.576 gledalaca, što je duplo više nego na najposećenijoj utakmici u prvom delu sezone.

Velike zasluge za popunjene tribine pripadaju marketing službi Partizana. Uoči meča sa Donjim Sremom na adresu svakog sa sezonskom ulaznicom poštom je stigla još jednu kartu, što se odmah odrazilo i na posetu.

Mondo

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: