Janković "čitao bukvicu", igrači gledali u zemlju

Nacionalni sport - Ponedeljak 04.03.2013 - 13:42

Raspala se priča o šampionskim ambicijama već na startu drugog dela prvenstva. Ni vođstvo, ni igrač više nisu bili dovoljni fudbalerima Crvene zvezde da savladaju Rad, pa su došli u veoma neprijatnu situaciju.

Igra je očajna, navijači su besni, a sve se glasnije priča da trener Aleksandar Janković odbrojava poslednje sate na klupi tima iz Ljutice Bogdana.

Rad je u prvom delu sezone odneo bod sa "Marakane" posle vođstva od 2:0 i "došao je glave" Robertu Prosinečkom, a posle novog remija "građevinari" bi veoma lako indirektno da "smene" i Jankovića. O svemu će večeras da odluče članovi Upravnog odbora Crvene zvezde. Svi se pitaju da li je juče pre podne Janković bio poslednji put sa igračima...

Ekipa je od 10 časova imala zakazan trening oporavka. Ali, ovo okupljanje je bilo sve samo ne trening. SPORTAL.RS na "Marakani" prati sve što se događa, a Janković je odlučio da prvih pola sata "izriba" ekipu. Igrači su uglavnom gledali u zemlju, jer ni oni, kao ni mladi stručnjak, nemaju opravdanje za dve izuzetno slabe partije na startu prolećnog dela sezone. Posle "bukvice", mladi trener je uveo prvotimce u klupske prostorije.

sportal.rs

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: