Janković: Da ne primimo gol u Nišu

Nacionalni sport - Petak 15.03.2013 - 19:13

Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je da očekuje pobedu protiv Radničkog u Nišu jer bi to ekipi mnogo značilo uoči pauze u prvenstvu.

Janković: Da ne primimo gol u Nišu Janković: Da ne primimo gol u Nišu

'Crveno-beli' su drugoplasirani tim Superlige, imaju osam bodova manje od Partizana, a kako su završili takmičenje u Kupu Srbije, šansu za trofej imaju samo u ligi.

Janković navodi da su svi igrači zdravi i spremni za utakmicu, koncentrisani i ne obaziru se na priče o uslovima za igru.

“Očekuje nas protivnik koga smo u dosadašnjem delu sezone savladali dva puta, jednom u prvenstvu i jednom u Kupu. Oba puta teško smo stigli do pobede, u poslednjim trenucima i posle jurnjave rezultata”, podsetio je Janković.

On je naglasio da ekipa mnogo teže izlazi na kraj sa slabijim rivalima, što znači da se muči sama sa sobom.

“Radimo na ispravljanju toga, svaka pobeda nam znači na planu samopouzdanja. Očekujem da vrlo brzo dostignemo nivo igre koji smo imali na pripremama, pre svega u odbrani i da kao i u prethodnom kolu, pokušamo i u Nišu da pobedimo bez primljenog gola", poručio je Janković.

Zvezdin ofanzivni desni bek Marko Vešović rekao je da ekipu očekuje teško gostovanje, na teškom terenu, ali da je uveren u novu pobedu.

“U prethodna dva duela Radnički nam je zadao dosta problema., ali verujem da ćemo ponoviti pristup koji smo imali protiv Novog Pazara, da ćemo osvojiti tri boda i reprezentativnu pauzu dočekati i provesti u dobrom raspoloženju", istakao je Vešović.

Utakmica 19. kola Superlige Srbije izmedju Radničkog i Crvene zvezde igra se u nedelju od 13 sati na niškom Čairu.
 

B92

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: