JSL: Zvezda prva, kiks Partizana

Nacionalni sport - Nedelja 23.02.2014 - 13:35

Utakmicama 16. kola posle dvoipomesečne pauze nastavljena je Jelen Superliga, koja je dobila novog lidera, pošto je Crvena zvezda prestigla Partizan.

Starsport Starsport

Šampion Srbije je igrao bez golova sa Novim Pazarom, što su ’crveno-beli’ iskoristili i trijumfom nad Javorom na svom terenu posle više od 500 dana se našli na čelu tabele, sa bodom prednostu u odnosu na ’večitog’ rivala.

Partizan je posle remija u Pazaru uputio žalbu zbog odluke sudije da poništi gol ’crno-belih’.

Sporna situacija desila se u poslednjem minutu meča, kada je Andrija Živković je zatresao mrežu domaće ekipe, ali je gol poništen pošto je sudija Ninoslav Spasić procenio da je Petar Škuletić napravio prekršaj na golmanu Milošu Budakoviću.

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da je razočaran rezultatom utakmice, ali i da su uslovi za igru bili neregularni zbog lošeg terena.

Posle trijumfa svog tima nad Javorom, trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je da ne gleda tabelu, ali da je zadovoljan trijumfom.

U subotu su odigrane još četiri od pet planiranih utakmica, pošto je duel između Spartaka i Slobode odložen zbog lošeg stanja terena u Subotici.

U ostalim mečevima trijume su zabeležili Voždovac, Čukarički i Napredak, dok je susret Donjeg Srema i Vojvodine završen rezultatom 1:1.

Voždovac je sa 1:0 bio bolji od OFK Beograda, Čukarički je slavio protiv Rada sa 2:0, dok je Napredak pobedio Jagodinu sa 2:1.
 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: