Karadžić: Himna lični izbor

Nacionalni sport - Utorak 25.02.2014 - 13:34

Predsednik FSS Tomislav Karadžić potvrdio je da posle odlaska Siniše Mihajlovića sa mesta selektora više pevanje himne nije obavezno za reprezentativce.

Starsport Starsport

Prema Karadžićevim rečima, samo ta tačka je ukinuta iz kodeksa ponašanja koji je uveo Mihajlović, dok će se o ostalim tek izjasniti oni koje taj papir i obavezuje.

Poznato je da je Mihajlović upravo zbog toga što nije pevao himnu iz reprezentacije izbacio Adema Ljajića. Napadač Rome će se vratiti među ’orlove’ na meču sa Republikom Irskom 5. marta, pošto se našao na spisku vršioca dužnosti selektora Ljubinka Drulovića.

- Ne bih voleo da se sad pravi polemika oko povratka Ljajića i pevanja himne. Novom selektoru Ljubinku Druloviću to nije prioritetno pa je ostavio tu tačku kao slobodan izbor.

Imamo 50 tačaka u kodeksu ponašanja i još nismo stigli da pričamo sa selektorom i igračima o tome šta će biti obavezujuće a šta ne. Ipak je to lični izbor.

Zato insistiram da u ovom trenutku govorimo o Ademu kao igraču koji je pozvan u selekciju jer kvalitetom može da pomogne. A da li će igrati zavisi od selektora - objasnio je Karadžić.

B92, VEČERNJE NOVOSTI

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: