Kojić u 90 minutu vratio Partizan u trku

Nacionalni sport - Subota 26.04.2014 - 20:58

Golom Nemanje Kojića u 90. minutu Partizan je savladao Crvenu zvezdu sa 2:1 u 146. večitom derbiju i vratio se u trku za titulu.

Starsport Starsport

Posle veoma sadržajnog prvog poluvremena "crno-beli' vode fenomenalnim golom Drinčića iz slobodnog udarca, u 27. minutu.

Nesvakidašnje kvalitetan meč počeo je velikom inicijativom Partizana, koji se propisno ispromašivao u prvih 15 minuta. Prednjačili su Volkov i Škuletić, a u 25. minutu mogli su da budu surovo kažnjeni.

Dragan Mrđa pao je posle starta Vojislava Stankovića u kaznenom prostoru, a Milorad Mažić pokazao je na belu tačku. Miloš Ninković je šutirao u desnu stranu, ali je živu loptu uhvatio Milan Lukač.

Kazna za promašeni penal stigla je samo dva minuta kasnije. Na više od 25 metara Lazović je oboren, a Drinčić je odlučio da šutira direktno na gol. Loptu je udario punom preko unutrašnje i ona je završila u samim rakljama nemoćnog Bajkovića - 1:0.

Samo sedam minuta kasnije, gosti su dobili novi jedanaesterac, kada je ovoga puta Trajković uklizao Mrđi. Mijailović je preuzeo odgovornost, gađao isto mesto kao njegov prethodnik, ali je Lukač ponovo briljantno odbranio.

Do kraja poluvremena nije bilo većih uzbuđenja, pa je na odmor Partizan otišao sa minimalnom prednošću.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: