Kuznjecova se pribojava Jelene

Nacionalni sport - Četvrtak 07.03.2013 - 15:52

Jelenu Jankoviću u drugom kolu Mastersa u Indijan Velsu očekuje duel sa Ruskinjom Svetlanom Kuznjecovom. Njih dve su se do sada sastale 11 puta, a Džej Džej vodi sa šest pobeda.

Kuznjecova, koja trenutno zauzima 46. mesto na VTA listi, poražena je u dva poslednja meča sa srpskom teniserkom. Jelena je oba susreta dobila u Fed kupu, prošle godine i 2010. Poslednji put su se na nekom turniru sastale 2009. godine u Rimu, a taj duel je pripao Kuznjecovoj.

Ruskinja kaže da očeluje težak susret sa srpskom teniserkom.

- Odavno nismo igrale jedna protiv druge. Biće to zaista interesantan meč. Očekujem tešku borbu. Sećam se njenog bekhenda. Takođe, Jelena se odlično kreće - rekla je Kuznjecova.

Kuznjecova je dvostuka gren slem šampionka, trijumfovala je na Ju Es openu 2004. i Rolan Garosu 2009. godine, a zbog povrede kolena je propustila sve turnire posle Vimbldona prošle godine. Usled odsustva je pala na 85. mesto na VTA listi, je je plasmanom u četvrtfinale Australijan opena znatno oporavila plasman na VTA listi pred nastavak sezone.

sportal.rs

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: