Milan prodaje Balotelija

Nacionalni sport - Subota 28.12.2013 - 15:05

Marija Balotelija ništa ne može da smiri, pa ni to što je poneo dres kluba za koji navija. U Milanu više nemaju strpljenja za, najblaže rečeno nestašluke italijanskog napadača, pa je vlasnik roso-nera Silvio Berluskoni rekao da su spremni da prodaju "Super Marija".

Baloteli Baloteli

Brojni italijanski mediji, najpre "Gazeta delo Sport" u petak, a u subotu "Il Sekolo 19", preneli su da su na San Siru odlučni u nameri da se odreknu najkontroverznijeg fudbalera današnjice.

"Dovoljno sam razmišljao i odlučio sam da Mario mora da napusti Milan. Baloteli je i zvanično na tržištu. Moramo da ga prodamo pre kraja januara", naglasio je Berluskoni, koji se protivio i njegovom transferu iz Sitija vrednom 20 miliona evra.

Tako je Milan spreman da se odrekne najboljeg strelca i jednog od najboljih igrača, iako je imao polusezonu za zaborav, u kojoj ni Baloteli nije blistao pa je na 12 mečeva u Seriji A postigao svega šest golova.

Roso-neri su 13. na tabeli Kalča sa svega 19 bodova posle 17 kola, a uspeli su da se plasiraju u osminu finala Lige šampiona gde ih čeka odlični Atletiko iz Madrida.

Blic, OK radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: