MONTE KARLO: Đoković lako do Nadala

Nacionalni sport - Subota 20.04.2013 - 17:01

Najbolji teniser na svetu bez problema savladao Fabija Fonjinija u polufinalu Mastersa u Monaku - 6:2, 6:1. U nedelju će pokušati da prekine Špančevu osmogodišnju dominaciju.

Rafael Nadal dobro je video u kakvoj formi će mu se Novak Đoković suprotstaviti u devetom uzastopnom finalu Mastersa u Monte Karlu.

Najbolji teniser na svetu pobedio je Fabija Fonjinija za 51 minut!

Novak je u subotu potvrdio ono što je u petak nagovestio - povreda je iza njega i potpuno je spreman da pruži svoj maksimum!

Bez problema je u petom međusobnom duelu pobedio 32. tenisera sveta. Od najvećeg iznenađenja turnira načinio je prosečnog sparing partnera, koji ni u jednom momentu nije bio u stanju da mu bude konkurentan.

Đoković je i u prvom i u drugom setu trijumfovao furiozno, osvajavši već na početku gemove na servis protivnika. Na početku oba sticao je prednost 3:0 i potom dopustio protivniku da osvoji utešne gemove. Ne i da mu zapreti.

Krećući se lako i brzo, pažljivo birajući udarce i pogađajući čak i teške voleje, Srbin je najavio veliku borbu sa oporavljenim Rafaelom Nadalom u nedeljnom finalu, na najsporijoj podlozi.

Njih dvojica do sada su se dva puta susretali u meču za trofej turnira iz Masters serije 1.000 u Monaku. Španac je pobeđivao, kao i u svakom u prethodnih osam godina.

Da li je vreme da Đoković osvoji jedan od dva turnira iz "Serije 1.000" na kojima još nije podizao pehar (drugi je Sinsinati)?
 

Mondo

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: