Navijači jagodine podržavaju svoj klub

Nacionalni sport - Petak 22.02.2013 - 21:43

Čelnici fudbalskog kluba Jagodina obavili su danas razgovor sa predstavnicima svojih navijača kako bi se u predupredili bilo kakvi nemiri na tribinama tokom prolećnog dela šampionata u Jelen Superligi.

 

Iako najekstremniji navijači Jagodine nikada nisu pravili incidente na utakmicama svog kluba, sportski direktor i kapiten ekipe sastali su se danas sa predstavnicima navijača kako bi ih upozorili na dopis koji je stigao iz FSS a koji se tiče mera koje treba preduzeti kako bi na tribinama stadiona u Jagodini vladao mir.
 
Sportski direktor Životije Jeremić, kapiten tima Miloš Stojanović i predstavnici navijača, konstatovali su da je u interesu kluba da se navija sportski, kao i do sada, i da se time pošalje prava slika celoj Srbiji kako je moguće bodriti voljeni klub bez nanošenja štete istom.
 
"Ovo je važan sastanak za klub i naše verne navijače sa ciljem da se spreči nasilje i nedolično ponašanje kako na našem tako i na drugim stadionima širom Srbije. Moram da pohvalim dosadašnju saradnju kluba i navijača, jer su naši navijači pokazali mnogo puta kako se sportski navija i podržava klub. Nikada nismo imali problema i verujem da će se tako nastaviti i u budućem periodu. Želim ovom prilikom da se zahvalim navijačima na velikoj odanosti i privrženosti klubu" kazao je Jeremić sa čime se složio i kapiten Jagodine.
 
"Navijači Jagodine su za primer kako se navija i voli klub, nadam se da će nastaviti da nas nose pesmom sa tribine kao i do sada, a mi igrači ćemo im vratiti borbom i pobedama na terenu" rekao ljubimac navijača, kapiten Stojanović.
 
Predstavnici navijača poručili su da nemaju nameru da se ističu incidentima već ljubavlju prema klubu koju su i do sada pokazivali.
sportstke.net

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: