Nemica eliminisala Bojanu na startu

Nacionalni sport - Sreda 20.03.2013 - 08:25

Nemica eliminisala Bojanu na startu Bojana Jovanovski nije uspela da se plasira u drugo kola Mastersa u Majamiju. Srpska teniserka je poražena od Andree Petković, trenutno 162. na VTA listi, rezultatom 0:2 (3:6, 1:6) posle 58 minuta igre.

Andrea je prva napravila brejk i povela sa 2:0, ali je Bojana uspela da vrati servis gem. Dobro se držala do osmog gema, bez problema osvajajući svoje servis gemove. Ipak, Andrea pravi drugi brejk za 5:3, a potom na svoj servis koristi set loptu za vođstvo od 1:0 posle 28 minuta igre.

Nemica je i u drugom setu prva profitirala na servis protivnice i povela sa 2:1. U nastavku meča Bojana nije mogla da pruži jači otpor, duel je okončala sa samo četiri osvojena gema, pa je Petkovićeva ostvarila drugi trijumf u međusobnim duelima sa Jovanovskom.

Ana Ivanović i Jelena Janković su slobodne u prvom kolu. Najbolja srpska teniserka će se u drugoj rundi sastati sa boljom iz meča Anika Bek - Ursula Radvanjska, dok će Jankovićeva čekati pobednicu duela Viktorija Duval - Andrea Hlavačkova.
 

sportal.rs

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: