Ninković: Nisam srpski Baloteli

Nacionalni sport - Petak 08.03.2013 - 10:11

Kao grom iz vedra neba pukla je vest da je talentovani vezista Partizana Nikola Ninković jurio fudbalere Zemuna po terenu. Kako se navodi, razlog je bio oštar start fudbalera crno-belih na jednom protivničkom igraču, posle čega je usledilo koškanje na terenu. U potrazi za pravom informacijom (meč bio zatvoren za medije), SPORTAL.RS je pozvao Nikolu Ninkovića, koji je šokiran, kako kaže, neistinitim napisima.

- Malopre me je pozvao brat i rekao mi da sam jurio igrače Zemuna po terenu. To nije istina. Ne mogu da verujem da je neko pustio takvu dezinformaciju. Koškanja jeste bilo, ali nikoga nisam jurio. Oštrije sam startovao na protivnika, on je odregovao nepristojno i pokoškali smo se, što nije ništa čudno. Jurio nikoga nisam - istakao je Ninković.

Pre samo nekoliko dana Vas je trener Vladimir Vermezović kaznio zbog kašnjenja, a sada se dogodilo koškanje na prijateljskom meču sa Zemunom. Da li Vam prija nadimak srpskog Balotelija?

- Kada bi se mislilo na fudbalsko umeće Italijana, onda bi mi sigurno prijalo. Pošto se radi o "nestašlucima", onda mi ne prija. Šalu na stranu, Baloteli mi nije idol. Nemam fudbalera kojim sam opčinjen - uz osmeh je odgovorio mladi vezista Partizana.

Nikola Ninković ne očekuje novu kaznu kluba. Kako kaže, čuo se sa šefom struke Vladimirom Vermezovićem i objasnio mu šta se dogodilo.

- Pričao sam sa ljudima iz kluba i trenerom Vermezovićem i rekao šta se dogodilo na utakmici sa Zemunom. Koliko znam, bar za sada neću biti kažnjen. I ne razmišljam o tome, već samo da se što bolje psihički pripremim za duel sa Jagodinom u subotu i pomognem ekipi u osvajanju nova tri boda - istakao je za Nikola Ninković.
 

sportal.rs

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: